Ardoer campings in Noord-Holland

Noord-Holland staat in eerste instantie niet direct bekend als kampeerbestemming. Toch is het de ideale bestemming! Noord-Holland kent een lange kustlijn met heerlijke zandstranden. Het toerisme is in de kustplaatsen goed ontwikkeld, dus er is altijd iets te beleven. Naast de gezellige kust zijn er natuurlijk de grote steden. Amsterdam, Haarlem, Alkmaar… Tot slot zijn er ook nog prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt ontspannen. Kortom: Noord-Holland is de ideale bestemming om te gaan kamperen!

Ardoer heeft drie gezellige campings in Noord-Holland waar je een kampeerplaats of accommodatie op de camping kunt huren. Zo kun je overnachten op camping Julianadorp, camping Sint Maartenszee en camping Callantsoog. Bovendien zijn huisdieren op alle drie de campings toegestaan. Waar wacht je nog op? De reis gaat naar Noord-Holland!

Camping Noorder Sandt

’t Noorder Sandt is gelegen in Julianadorp aan Zee, helemaal in de kop van Noord-Holland. De camping ligt vlak aan het strand, waardoor een dagje naar zee eenvoudig te regelen is. Zin om te zwemmen, maar niet in de koude zee? Geen nood, Noorder Sandt heeft een binnenzwembad en beschikt bovendien over een infraroodsauna. De camping is geschikt voor iedereen: zo is er kindersanitair, mindervalidensanitair en zelfs een familiedouche! De camping hecht veel waarde aan hygiëne, waardoor er veel en vaak wordt schoongemaakt. Verder is er een fietsenverhuur, kanoverhuur, mini manege en bolderkarverhuur aanwezig en zijn er natuurlijk diverse speeltuinen waar kinderen zich kunnen uitleven. Al met al, een ideale familiecamping.

Meer informatie

 

Camping Sint Maartenszee

Camping Sint Maartenszee ligt in de gelijknamige plaatsnaam Sint Maartenszee. Een pittoresk vakantiedorpje aan de voet van de duinen. Na een wandelingetje van zo’n 800 meter bereik je vanaf de camping het strand. De camping beschikt over twee verwarmde sanitairgebouwen waar veel en vaak schoon wordt gemaakt. Naast toiletten, douches en wastafels is er ook baby- en kindersanitair in de gebouwen aanwezig. Voor wie liever niet deelt is er de mogelijkheid om een privé badkamer te reserveren! Naast bolderkarverhuur, fietsenverhuur, speeltuinen, sportvelden en een kidsclub beschikt de camping ook over duingolf! Duingolf is natuurlijk de ideale vakantiesport en is de ideale activiteit voor een middagje plezier met het hele gezin!

Meer informatie

 

Camping Tempelhof

Camping Tempelhof ligt in Callantsoog, de gezellige badplaats te midden van strand, tulpenvelden en molens. Het water van het overdekte zwembad is met 30 graden lekker aangenaam. Bovendien kun je in de sauna (apart te huren) heerlijk tot rust komen. Ook Camping Tempelhof beschikt over kindersaniair en mindervalidensanitair. Bijzonder is de mogelijkheid tot het huren van een privé badkamer met douche, toilet en wastafel. De camping is ook bijzonder geschikt voor sportievelingen. Zo is er onder andere een sporthal, fitness, tennisbaan en trimbaan aanwezig! Speciaal voor kinderen zijn er diverse speeltuinen, waaronder de waterspeeltuin!

Meer informatie